Een defecte rolluik motor vervangen?

Is uw rolluik motor defect en bent u opzoek naar een bedrijf die een nieuwe kan plaatsen? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. ROMASS beschikt over een ruime voorraad van rolluik motoren, waardoor we elk merken en type motor kunnen vervangen. Wanneer een rolluik motor defect is kan een rolluik niet meer omlaag of omhoog. Dit kan vervelende gevolgen hebben.  Om ervoor te zorgen dat onze klanten zo min mogelijk last ondervinden van een defecte motor, zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een storing.

Rolluik motor defect

Een rolluik waarvan de motor kapot is levert vervelende situaties op. Een rolluik kan niet meer dicht of open waardoor wellicht een raam niet meer open kan. Door intensief gebruik of een storing kan een motor kapot gaan. Deze dient vervangen te worden om weer optimaal gebruik te kunnen maken van een rolluik. ROMASS beschikt over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken. Indien we uw type rolluik motor niet op voorraad hebben, wordt deze direct besteld. Zodra we de motor binnen hebben komt er een monteur op locatie om deze te monteren.

Waarom moet ik voor ROMASS kiezen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele partij voor het oplossen van problemen met een rolluik, garagedeur of toegangshek bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken. Al onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Ze beschikken over de juiste kennis en materialen om de meeste storingen direct op locatie op te lossen in heel Nederland. Onze monteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor er altijd een monteur bij u in de buurt is.

Wat kan ik doen om een rolluik storing te voorkomen?

Problemen met een rolluik is altijd erg vervelend. Er zijn een aantal tips om de kans op een rolluik storing te voorkomen. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud door een gecertificeerde monteur ervoor dat een rolluik regelmatig wordt nagekeken en in top conditie blijft. Eventuele defecten of slijtage worden tijdens een onderhoudsbeurt gerepareerd waardoor de kans op een storing wordt verkleind. Naast het jaarlijks laten onderhouden door een gecertificeerde monteur kunt u ook zelf onderhoud uitvoeren aan een rolluik. Door regelmatig schoon te maken, zorgt u ervoor dat er zo min mogelijk vuil tussen de onderdelen terecht komt. Als laatste tip adviseren onze experts om direct contact op te nemen wanneer een rolluik niet goed meer functioneert. Dit om grote en dure reparaties te voorkomen.

Hoe kan ik een monteur inschakelen?

Wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen om een defect rolluik motor te vervangen? Geen probleem. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier te volgen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail met de dag en tijdstip van de afspraak en afspraaknummer. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Geen probleem. U kunt ons bereiken op: 085-7822730

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website.