Harms & Bakx jouw hypotheekadviseur

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren hypotheekadviseur of heb je advies nodig over verzekeringen? Een financieel adviesbureau kan jou dan verder helpen. Om je te laten adviseren over onder andere hypotheken, verzekeringen en kredieten kan je terecht bij Harms & Bakx in Apeldoorn. Onze expertise, professionaliteit, innovatie en vooral onze persoonlijke benadering maken ons de beste keuze op het gebied van financieel adviesbureaus.

Hypotheekadvies op maat

Harms & Bakx is een financieel adviesbureau dat zich richt op voornamelijk hypotheken, verzekeringen en kredieten. Bij ons vindt je onder andere een betrouwbare en onafhankelijke hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur die jou graag verder helpt bij alle financiële zaken. We zijn trots op de mate van innovatie in ons bedrijf. We gebruiken onder andere slimme technieken, waardoor tijdrovende zaken zoals administratie geautomatiseerd zijn en wij meer tijd hebben om ons volledig te focussen op wat het belangrijkst is: onze klanten.

Persoonlijk of digitaal contact

Voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies en financieel advies zijn wij de juiste keuze. We ontvangen jou graag op ons kantoor in Apeldoorn en we zitten altijd klaar om telefoontjes op te nemen. En om de communicatie met onze klanten nog sneller en eenvoudiger te maken bieden wij ook de mogelijkheid om digitaal contact te onderhouden. Je kan met ons communiceren via WhatsApp, Facebook Messenger en andere platformen. We zijn dus altijd makkelijk bereikbaar om jou te adviseren.

Contactgegevens

Harms & Bakx Apeldoorn
De Eglantier 404
7329DL Apeldoorn
T. 055-3030629

Harms & Bakx Kampen
Ida Gerhardstraat 28
8264DW Kampen
T. 038-7731000