Rolluik herstelling

Rolluik herstelling in heel Belgiƫ

Heb je een herstelling aan je rolluik en zoek je daarvoor een professioneel bedrijf in Belgiƫ? Dan ben je opzoek naar ROMASS. Wij begrijpen dat een defecte rolluik zeer vervelend is. Om je zo min mogelijk hinder te laten ondervinden aan een defecte rolluik staan onze techniekers 24/7, 365 dagen per jaar voor je klaar om een herstelling uit te voeren. Onze techniekers zijn al ruim 20 jaar vakspecialist en kunnen alle types en merken rolluiken herstellen. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat wij jouw type rolluik niet kunnen herstellen.

Bij een rolluik komt het vaak voor dat de lamellen kapot zijn of dat de motor niet meer werkt. Onze techniekers hebben een ruime voorraad aan onderdelen in hun servicebus, waardoor in 95% van de herstellingen deze direct ter plaatse herstelt kan worden. Wij zorgen ervoor dat je zo min mogelijk hinder ondervindt aan een kapotte rolluik

Online herstelling inplannen

Wanneer er sprake is van schade aan je rolluik of een storing adviseren wij om direct contact op te nemen met ROMASS. Je voorkomt zo de kans op meer schade aan jouw rolluik. Via onze website kan je snel en eenvoudig online een herstelling aanmelden. Doorloop de stappen in het aanmeldingsformulier en plan een afspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen. Onze technieker komt zo snel mogelijk jou kant op om de herstelling uit te voeren. Na afloop ontvang je een rapportage waarop beschreven staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten verwijs ik je naar de website van ROMASS.