Tips om een kapot rolluik te voorkomen

Wanneer uw rolluik kapot is kan dit vervelende situaties opleveren. Om de kans de verkleinen op een defect rolluik kunt u een aantal stappen ondernemen. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken. Door onze ruime ervaring hebben onze monteurs de juiste kennis opgebouwd om alle problemen met een rolluik op te lossen.

Kapot rolluik voorkomen

Om ervoor te zorgen dat de kans op problemen met een rolluik wordt verkleind kunt u zelf een aantal stappen ondernemen. Allereerst kunt u een gecertificeerde monteur inschakelen om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. Door rolluiken jaarlijks te laten keuren en onderhouden blijven ze in topconditie. Onderdelen worden gerepareerd en indien nodig vervangen. Door vroegtijdig rolluiken te controleren voorkomt u dat er storingen ontstaan. Naast het laten onderhouden van uw rolluiken kunt u er ook zelf voor zorgen dat de uw rolluiken schoon blijven. Door regelmatig schoon te maken zorgt u ervoor dat er minder vuil tussen de onderdelen terecht kan komen wat minder slijtage oplevert.

ROMASS biedt een onderhoudscontract aan waarbij een van onze ervaren monteurs jaarlijks langskomt om uw rolluik te onderhouden.

Hoe kunt u ROMASS inschakelen?

Is uw rolluik kapot en wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen om deze te maken? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een rolluik reparatie. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor het maken van een rolluik. Per mail ontvangt u een bevestiging van de gemaakte afspraak met de bijbehorende afspraaknummer.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.