Veren voor garagepoort in België

Bent u woonachtig in België en op zoek naar veren voor uw garagepoort? Lees dit artikel verder als u meer informatie wilt hebben over hoe u veren van uw garagepoort kan laten vervangen door een professionele en erkend technieker. ROMASS is sinds 1995 gespecialiseerd in de techniek van veren voor garagepoorten en in het vervangen van veren van alle garagepoort types. Vanaf 1999 worden alle veren van ons kogelgestraald, waardoor de levensduur van een veer met 40% verhoogd wordt. De perfecte werking van uw poort is afhankelijk van de kwaliteit en specifieke eigenschappen van de juiste veer. Daardoor worden alle ROMASS veren geproduceerd in België om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze veren te garanderen. Als u problemen heeft met uw veren, kunt u altijd een aanvraag indienen. ROMASS is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Garagepoort veren op maat

Veren in alle maten zijn een zeer belangrijk onderdeel in alle garagepoorten. Daarom worden alle veren van ROMASS precies op maat geproduceerd voor garagepoorten. Alle veren die op maat gemaakt moeten worden zijn maximaal binnen 6 werkdagen klaar, zodat ze zo snel mogelijk door onze technieker uw garagepoort veren vervangen kunnen worden. In het geval dat u uw garagepoort snel weer moet gebruiken is het zelfs mogelijk dat de veren binnen het uur vervangen worden. Dit is te danken aan ons uitgebreid netwerk van techniekers die in heel België interventies oplossen. Doordat al onze veren zelf op maat worden geproduceerd garanderen onze veren veiligheid. Daarnaast zijn de op maat gemaakte veren ook uitgebalanceerd, dit zorgt ervoor dat uw garagepoort helemaal optimaal functioneert. Het fijne hieraan is dat u geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de poort. De veren die wij produceren bestaan uit de draaddiktes van 4,5mm tot en met 11mm en veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Hiernaast kunnen de veren geproduceerd met spankoppen of uitgebogen worden op drie verschillende manieren. Dit zorgt ervoor dat al onze veren passen op elke garagepoort type of garagepoort merk. Hierdoor kunnen we garanderen dat we elke veer van alle garagepoorten kunnen vervangen.

Aanmelden van een herstelling

Wilt u een afspraak maken om de veren van uw garagepoort te vervangen? Dit kan eenvoudig en snel via de website. Doorloop de verschillende stappen in het formulier en dien uw aanvraag binnen een paar minuten in. Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen we jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Hiernaast ontvangt u een bevestiging via de mail met een afspraaknummer. Bewaar dit afspraaknummer goed. De technieker zal er alles aan doen om de veren te vervangen van uw garagepoort. Nadat de technieker klaar is met de herstelling krijgt u een rapport met alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website of neem telefonisch contact met ons op. We zijn te bereiken op het nummer 078/484996.